EHP ENVIRONMENT OY

Toimitamme luotettavia jatkuvatoimisia ympäristömittausratkaisuja ja laadukkaita palveluita asiakkaillemme. Jatkuvatoimisella ympäristömittausteknologialla on tulevaisuudessa yhä merkittävämpi rooli, ja me olemme edelläkävijä tämän teknologian tarjoajana. Tavoitteenamme on olla ensimmäinen akkreditoitujen jatkuvatoimisten mittauspalveluiden toimittaja Suomessa.

TARINAN ALKU

Toimintamme käynnistyi 90-luvun alkupuolella, jolloin kehitimme langattoman mittausaseman jatkuvatoimisen veden määrän ja laadun mittaamiseen, sekä lanseerasimme ensimmäisen version pilvipalvelustamme. Pian saimme hyödyllisyyspatentit lämpöeristetylle mittauskaivollemme ja ultraäänitekniikkaa hyödyntävälle mittausasemalle, mitkä suunniteltiin erityisesti jätehuoltosektorin ja turvetuotannon valumavesien monitorointiin.

Ajan saatossa olemme kasvaneet ja kehittäneet erilaisia mittausratkaisuja, sekä jalkautuneet yhä useammalle sektorille. Tällä hetkellä olemme Suomen tunnetuin jatkuvatoimisten mittausratkaisujen toimittaja turvetuotannossa sekä kaivosteollisuudessa. Toimintamme kulmakiviä ovat edelleen joustava ja nopea, ammattimainen palvelu, hyvä hinta-laatusuhde sekä ennen kaikkea luotettavat jatkuvatoimiset mittaukset.

Yrityksemme tähtää jatkuvaan kasvuun sekä kotimaassa että ulkomailla. Menestyksemme taustalla on oma ammattitaitoinen henkilökunta, toimiva yhteistyökumppaneiden verkosto, sekä tiivis yhteistyö tutkimuslaitosten, viranomaisten ja eri asiantuntijoiden kanssa.

EHP Environment Oy:n jatkuvatoimiset ympäristömittausratkaisut ja -palvelut tuotetaan laadukkaasti toimiessamme sertifioitujen ympäristö- ja laatustandardien ISO14001:2015 ja ISO9001:2015 mukaisesti.

 

Lataa EHP:n toimintapolitiikka

 Yritys - EHP Environment Ltd.               Yritys - EHP Environment Ltd. 4 

Yritys - EHP Environment Ltd. 2             Yritys - EHP Environment Ltd. 5

Palvelut

Laatuvarmistettu mittausdata

Luotettevaa dataa avaimet käteen -periaatteella.

EHP-Datapalvelu

Pilvipalvelu mittaustiedon keräämiseen ja analysointiin.

Asennus- ja huoltopalvelu

Mittausasemien asennus- ja huoltotyöt ammattilaisen tekemänä.

Mittausasemien vuokraus

Kun mittaustarpeesi on lyhytaikainen, hyödynnä vuokrausmahdollisuutta.

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

EnMonCon ympäristömonitorointikonsepti

Moderni ympäristömonitorointikonsepti tuo lisäarvoa toimintaasi.

Laboratoriopalvelut ja ympäristöraportointi

Kattavat analyysipalvelut ja kaikki ympäristöraportointi kauttamme.

Lisätietoja puhelimella +358 40 534 6266 tai sähköpostilla sales@ehpenvironment.com

Tiedoston lataus

Tilaamalla uutiskirjeemme pääset lataamaan haluamaasi tiedostoa. Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja valitse "Lataa tiedosto".