Me teemme ympäristön mittauksesta fiksumpaa

Toimitamme luotettavia jatkuvatoimisia ympäristö- ja rakennemittausratkaisuja ja laadukkaita palveluita asiakkaillemme. Olemme edelläkävijöitä jatkuvatoimisessa mittaustekniikassa, jolla tulee olemaan yhä tärkeämpi rooli tulevaisuudessa. 

Meidän tarinamme

EHP Environmentin (ent. EHP-Tekniikka) toiminta käynnistyi 90-luvun alkupuolella, jolloin kehitimme langattoman mittausaseman jatkuvatoimisen veden määrän ja laadun mittaamiseen, sekä lanseerasimme ensimmäisen version pilvipalvelustamme. Pian saimme hyödyllisyyspatentit lämpöeristetylle mittauskaivollemme ja ultraäänitekniikkaa hyödyntävälle mittausasemalle, mitkä suunniteltiin erityisesti jätehuoltosektorin ja turvetuotannon valumavesien monitorointiin.

Ajan saatossa olemme kasvaneet ja kehittäneet erilaisia mittausratkaisuja, sekä jalkautuneet yhä useammalle sektorille. Tällä hetkellä olemme Suomen tunnetuin jatkuvatoimisten mittausratkaisujen toimittaja erityisesti kaivosteollisuudessa. Tarjoamme ympäristömittausten lisäksi myös maaperän, kallion ja taitorakenteiden jatkuvatoimisia mittausratkaisuja. Toimintamme kulmakiviä ovat edelleen joustava ja nopea, ammattimainen palvelu, hyvä hinta-laatusuhde sekä ennen kaikkea luotettavat jatkuvatoimiset mittaukset.

Yrityksemme tähtää jatkuvaan kasvuun sekä kotimaassa että ulkomailla. Menestyksemme taustalla on oma ammattitaitoinen henkilökunta, toimiva yhteistyökumppaneiden verkosto, sekä tiivis yhteistyö tutkimuslaitosten, viranomaisten ja eri asiantuntijoiden kanssa.

EHP Environment Oy:n jatkuvatoimiset ympäristömittausratkaisut ja -palvelut tuotetaan laadukkaasti toimiessamme sertifioitujen ympäristö- ja laatustandardien ISO14001:2015 ja ISO9001:2015 mukaisesti. Toimintapolitiikkamme on luettavissa täältä.

EHP Environment liittyi osaksi Mitta-konsernia vuonna 2019. Mitta Oy on vuonna 1989 perustettu suomalainen mittaus- ja kenttätutkimusalan yritys, jonka erityisosaamista ovat mittaus-, laboratorio-, kairaus- sekä ympäristöpalvelut. Osana Mitta-konsernia tarjoamme aiempaa kokonaisvaltaisempia ratkaisuja asiakkaiden mittaustarpeisiin.

Mittausratkaisut

EHP tarjoaa kattavia jatkuvatoimisia ​​mittausratkaisuja veden määrän ja laadun, sään, maaperän ja rakenteiden seurantaan. Eri ratkaisuja voidaan yhdistellä ja myös räätälöidä tarpeidesi mukaan.

Lue lisää

Mittauspalvelut

EHP tarjoaa kattavan valikoiman ympäristömittaus- ja konsultointipalveluja auttaakseen asiakkaitamme saavuttamaan erilaiset tavoitteensa. Työkalujemme avulla voit helposti seurata mittausasemien suorituskykyä sekä kätevästi analysoida ja visualisoida mittaustiedot.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä