Avoin tehtävä: jatkuvatoimisten mittausten asiantuntija

Asiakasportfoliomme kasvaessa haemme vahvistusta ympäristömittausten asiakashallintaan. Tehtäviisi kuuluu mm. mittausasemien käyttöön liittyvä asiakaspalvelu, laadunvarmistus ja laatujärjestelmien hallinta. Toimit tiiviissä yhteistyössä EHP:n support- ja tuotantotiimin sekä asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa pääset hyödyntämään ja laajentamaan osaamistasi niin ympäristöasioiden, mittaustekniikan kuin laatuasioiden parissa. Työtehtäviin voidaan kiinnostuksesi mukaan sisällyttää myös myyntiin ja markkinointiin tai geo- ja rakennemittauksiin liittyvää työtä.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen ympäristö- tai mittausalan osaaja. Työskentelet järjestelmällisesti ja huolellisesti laadusta tinkimättä. Olet kiinnostunut ratkomaan teknisiä pulmia ja navigoit sujuvasti eri tietojärjestelmissä. Et silti pelkää tarvittaessa tarttua puhelimeen tai lähteä maastokäynnille.

Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sähkö-, ympäristö- tai mittaustekniikka). Työkokemus ympäristömittausten parissa tai asiakassektoreillamme katsotaan eduksi. Tehtävä on vakituinen ja asemapaikka lähtökohtaisesti Oulussa, myös etätyö on mahdollista.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi pe 15.10.2021 mennessä osoitteeseen ilkka.kylmanen@mitta.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanni Eerikäinen (040 648 3300, sanni.eerikainen@ehpenvironment.com).