EHP:n tarjoama laajenee - tutustu myös maaperän ja rakenteiden mittausratkaisuihimme

EHP Environment tuottaa jatkuvatoimisia ympäristömittauksia teollisuuden, viranomaisten ja tutkimuslaitosten tarpeisiin yli 15 vuoden kokemuksella. Kertynyttä osaamista hyödynnetään nyt yhä laajemmassa valikoimassa jatkuvatoimisia mittauksia rakennetun ympäristön tarpeisiin.

Uudet mittauspalvelut on suunnattu erityisesti infrarakentamisen toimialalle. EHP:n ratkaisuja tarjotaan entistä laajempina kokonaisuuksina osana Mitta-konsernia, johon EHP liittyi vuonna 2019.

Maa- ja kallioperän jatkuvatoimisiin mittausratkaisuihin sisältyy mm. siirtymät, painumat, kallistumat ja kallion liikkeet. Ratkaisuissa hyödynnetään parasta saatavilla olevaa mittausteknologiaa, kuten kanadalaisen geoteknisten mittausten edelläkävijän Measurandin tuotteita. Uusista maa- ja kallioperän mittausratkaisuista vastaa EHP:lla liiketoiminnan kehityspäällikkö Tuija Tyynismaa.

Kun rakentaminen kasvukeskuksissa tiivistyy ja siirtyy yhä useampiin kerroksiin maan alla ja päällä, monitoroinnin tarve riskienhallinnan ja laadunvarmistuksen työkaluna korostuu. Toteutimme jo viime vuoden aikana useita asiakasprojekteja uusilla mittalaitteilla ja palvelukokonaisuudet on nyt hiottu valmiiksi.

 

Maa- ja kallioperän mittaukset laajentavat EHP:n toimintaa kokonaan uusille toimialoille: samalla kuitenkin tarjoamme entistä monipuolisempaa palvelua myös nykyisille asiakkaillemme mm. kaivosteollisuudessa.

 

Tuija Tyynismaa, liiketoiminnan kehityspäällikkö

Maa- ja kallioperän mittausten lisäksi EHP:n tarjoamaan sisältyy nyt taitorakenteiden, kuten siltojen ja kattojen, jatkuvatoiminen monitorointi ja koekuormitusmittaukset. Liiketoiminta-alueesta vastaa tekninen asiantuntija Veijo Lyöri, jolla on yli 25 vuoden kokemus taitorakenteiden monitoroinnista.

Tutustu uuteen ratkaisuvalikoimaan nettisivuillamme alla olevista linkeistä tai ota yhteyttä:

Tuija Tyynismaa, liiketoiminnan kehityspäällikkö
tuija.tyynismaa@ehpenvironment.com, 040 555 6266

Veijo Lyöri, tekninen asiantuntija
veijo.lyori@ehpenvironment.com, 040 767 1344